Al naargelang jouw specifieke noden, bieden we jou therapie/coaching, acupressuurmassage, fonoforese,  voetreflexmassage, lichaamsmassage, aromatherapie, klanktherapie en kristalheling aan. Onze focus is vooral gericht op het herstel van balans waardoor de energie weer mooi kan stromen en er ruimte komt voor genezing. 

Deze therapie ondersteunt chronische pijn en ziekte, depressie, burn-out, fysieke pijnen gelinkt aan trauma, onbalans, hormonale uitdagingen en zoveel meer.

Een sessie duurt gemiddeld 90 minuten maar vooral bij een eerste sessie, heeft het proces soms meer tijd nodig.

Ondersteund onder andere bij vader- en moederproblematiek, transgenerationeel trauma, aura- en karmazuivering, auto-immuunziekten, slaapproblemen, blaasproblemen, aanhoudende fysieke klachten, hormoonklachten, migraine, ... 

Transgenerationeel trauma veroorzaakt vaak klachten die we niet meteen kunnen plaatsen. Ze zitten verweven in de familielijnen. Zo merk je vaak dat een trauma van de grootouder vaak tot uitdrukking komt in de tweede of derde generatie nadien. Vandaar dat dit zo'n belangrijk werk is. 

Tijdens een chakra healing gaan we de blokkades in je lichaam oplossen waardoor de energie tussen de verschillende chakra's terug vrij begint te stromen. Het volledige lichaam krijgt de nodige aandacht. We staan stil waar er ruimte mag komen. Dit doen we voornamelijk met behulp van fonoforese, massage (voeten-hoofd) en de acupressuurpunten.

Omdat het hoofd het centrum is van ons zenuwstelsel, brengt een hoofdmassage het hele zenuwgestel tot rust. Hier gaan we specifieke drukpunten op het hoofd licht aanraken. Met deze aanraking kunnen blokkades en overtollige ballast losgelaten worden zodat de energie weer kan stromen. 

Het gaat hier om een volledige, ontspannende lichaamsmassage waarbij er aandacht wordt gegeven aan je blokkades. Via aanraking kom je dichter bij jezelf en ga je ervaren en voelen wat er in je lichaam gebeurt.
Door te ervaren wat er gebeurt en daar aandacht aan te geven, kan je contact maken met datgene wat je lichaam vertelt. Dit kan verhelderend werken waardoor je dichter bij de basis en de oorzaak van je klacht komt.

Vragen je rug, nek en schouders extra aandacht en geef je de voorkeur aan een kortere massage?

Dan kan een holistische rug, nek en schoudermassage van 30 minuten verlichting bieden.
Zowel met zachte als harde technieken worden de spieren tot ontspanning gebracht. Daarnaast werken we ook op acupressuurpunten en meridianen.

Voetreflextherapie stimuleert je zelfgenezend vermogen. Door de voetreflexzones volgens een speciale techniek te masseren, gaan we de doorbloeding van je lichaam bevorderen. De reflexzones staan in verbinding met onze organen en de zenuwen van ons lichaam.