Zowel jij als jouw emoties, jouw gedachten…  Alles bestaat uit energie. 

Elke gedachte en elke emotie heeft een energetische lading die jouw lichaam en jouw zijn – vaak onopgemerkt – beïnvloedt.  Negatieve levenservaringen verstoren jouw ‘systeem’ waardoor niet uitgedrukte, opgekropte en/of onverwerkte emoties opgeslagen worden in het celgeheugen van jouw lichaam.  

De kans is groot dat je in eerste instantie hier (bewust) geen last van hebt.  En toch… Jouw lichaam onthoudt

alles (onbewust).  Deze opgeslagen lading kan dan ook op langere termijn tal van klachten veroorzaken. 

De Chinese geneeskunde en andere holistische behandelmethoden die ik bestudeer, stellen dan ook de energiestroom centraal als bron van gezondheid en leggen een hele grote nadruk op het verband tussen disbalans in emotie en het ontstaan van fysieke klachten.

Een holistisch helingsproces verwijst hoofdzakelijk naar een bewustwordingsproces waarbij er niet uitsluitend naar de klacht, maar naar het volledige verhaal van de persoon in zijn/haar specifieke levenscontext wordt gekeken.

Al naargelang jouw specifieke noden, bied ik jou therapie/coaching, acupressuurmassage, fonoforese,  voetreflexmassage, lichaamsmassage, aromatherapie, klanktherapie en kristalheling aan. Mijn focus is vooral gericht op het herstel van balans waardoor de energie weer mooi kan stromen en er ruimte komt voor genezing.